mina älsklingar <3

 
sätt på låten och sen läs.
 
bento du är världens bästa ponny, asså du har värsta personligheten. Visst på skutan du är inte allas favorit, du är jobbig att rida enligt många, inte är fin i något eller sådära. Men för mig, du är bäst. Vääärsta dressyrponnyn! Och en bra terrängponny Visst han kan vara stark och ha sina dagar då han är pain in the as när han inte lyssnar för 5 öre men endå, man måste lära sig rida han. Nu kan jag alla hans knappar i dressyren. Så sjukt fin häst. Jag lovar jag kommer aldrig glömma dig. <3 Taffsnäs 2012 va bäst, hoppas 2013 blir lika bra <3
 
Rajmik du är så sjukt fin, läromästare allt. Så sjukt bra ponny, men endå så har du ingen mysig personlighet. HAHA, vi passar så bra. Vi har många bitchiga personligheter gemensamt. Tack vare dig så har jag kommit så långt som jag kommit idag, det är många som gillar dig och det stör mig. För jag kan inte alltid vara med dig, men i höst då satsar vi jag lovar. <3
 
och ni behöver inte kommentera att jag dissar rajmik, att jag passar mer med honom eller att jag skrev mindre på honom och blablabla. :)
 
\jossan
 
 

Bilderna

Självklart ska bilderna fucka när jag skrivit så fint om vad det är på bilderna.. Aja, ni får klura ut det själv :)


Gårdagen / idag:

Halojjsan. Gårdag såg ut ungefär såhär: vaknade hemma hos Felicia, så började vi fixa oss och röra oss mot Haninge centrum. Kollade runt lite på rean och fick då med mig en hel del saker hem. 3 trosor, 1 ny bikiniunderdel, en body dress ( lägger upp en bild ) , lite hårsnoddar, tights, aa tror det inte var med än så. Sedan åkte vi ju då hem igen till Felicia. Och sedan runt 7-8 tiden åkte vi till stallet var sedan hemma vid 10 tiden. Kollade då på film och sedan gick vi och la oss. Idag: vaknade hemma hos Felicia, vi började på en gång städa upp röran från gårdagen. Då vi var ensamma hemma hade vi lyckats stöka till en massa.. Men vi städa fram till klockan var halv 2 då våra mammor kom hem till Felicia. Mamma och jag åkte vidare hemåt. Nät jag var hemma så träffade jag en gamla barndomsvän som var nere och badade på stranden där jag bor. Gick ner med henne och tog ett dop. Har inte träffat henne sen förra sommaren så det var ju jätte trevligt. Åkte sedan hem till min pappa som jag inte träffat på ett år. Så nu är jag med pappa och kollar på tv och bara myser. Bild 1: jag och Felicia på hm. Bild 2: jag hemma hos Felicia igårkväll Bild 3: min och Felicia kakor från Sub way Bild 4: jag på bussen på väg till pappa Bild 5: Olivia ( barndomsvän )

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3579510/images/2012/pic_50159da7e087c35bb4000010.jpg" class="image">


Sitter här igen.

Hejsan.
 
Nu sitter jag här igen. Hade  ju tänkt att vi skulle träffa Kalle , micke och dom. Men så blev det inte.. Skulle jättegärna vilja träffa dom men blev massa strul. Så får bli en annan dag. Pappa ringde nyss, har inte träffat honom på typ ett år. Ska träffa han på söndag så det blir kul. Senare ikväll blir det mysig grillning, med Eva, Maja, Mamma, och bror. 
 
LOVE MY LIFE. 
 
// Johanna''

tjo loppan.

Hejsvejs!
 
Vad gör alla där ute? Själv sitter jag framför datorn, Eva, Majas mamma kom nyss hit. Har inte så mycket mer att säga er. Jag vill åka iväg och träffa Kalle, Micke, Linus, och Spencer men vet inte om Maja vill det. Eftersom hennes mamma nyss kom och så :) . Känner mig väldigt osocial mot dom där nere. :P
 
// Johanna

Saker ni kanske inte visste om mig

* jag tycker denna sommaren är den sämsta sommaren som finns förutom taffsnäs!! SKIT DÅLIGT VÄDER :(
* jag längtar som fan till december\januari\november när det är snö :)
* jag kan berätta allt till julia ketolainen
* jag ska åka till sthlm horse show med världens sjukaste personer.
\jossan
 

alla heter glenn i göteborg

godmorgon på er, kom inte på någon rubrik, så det fick bli denna hihi. :) Igår var jag ute med angelina och juliak skitroliga :) Ska ut idag oxå med dom tror jag?! :D Japp de ska jag broooor. Asså har skittråkigt, ni kanske märker det? Btw, gilla the typical ebba rickan på fb! HAHAHAH!! :D
 
Bloggar senare! :)
 
btw så kom den nya hööks katalogen hem idag, omg vill dit nuuu!!!
 
\jossan
haha jag och finess 2010 hahahaha..

Inte bara vi.

Det är inte bara vi som tappar läsare, ingen bloggning är på topp just nu. Det är sommarlov och alla njuter av att vara lediga. (förut dom som har bloggen som ett jobb). De är bra väder och ingen har lust att sitta inne och blogga. Men ska försöka så gott jag kan.  Har massa bilder till er sedan. Som ska få komma upp på bloggen. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. :D

Bloggningen suger.

Jag vet att bloggningen suger. Har verkligen inte tid att blogga nu. Min syssling är på besök i stockholm. Hon kom hit i Söndags, då vi först möttes upp på kolmården. Sen efter det följde hon med hem till stockholm. Vi har haft det jätte kul. Berättar med om allt vi gjort, och börjar blogga ordentligt när hon dragit sig hemmåt mot Kalmar. Idag kommer hennes mamma hit, och hon sover här en natt, sen imorgon åker dom. 
 
Igår på Grönan. ♥
 
// Johanna

vill ha saker & ska köpas saker :)

kan ni gissa vad jag ska köpa för saker :) ?
\jossan

hästtest eller något

1. Vilken häst som du ridit någon gång i ditt liv skulle du inte vilja rida igen?
av dom som stått på skutan är det yasmine så jävla seg ponny, och bockar så man får ont i rumpan haha.

2. Vem anser du vara den snyggaste kända ryttaren? JLV 

3. Vilken känd ryttare tycker du inte förtjänar sin plats? vet ej

4. Beskriv ditt värsta fall och vilka effekter det gav.  Asså det har inte hänt värsta sakerna, men typ när jag ramla av lydia i skogen, de gjorde skitont hahaha.

5. Beskriv någon gång som du velat att någon annan ryttare ska misslyckas. Asså alltid när jag rider så vill jag vara bäst, vill alltid att alla andra ska vara sämst och i min hjärna så är alla sämst haha som jag rider med och tävlar med eller aa. Självförtroende.

6. Är det något som du stör dig på under tävlingsdagar? när mina vita ridbyxor är smutsiga, när hästen inte lyssnar för 5 öre, och folk som fuskar.

7. Har du någonsin känt att du velat sluta rida? ja pga flera andledningar, 1 andledning är att förut var det kul att rida, nu vet jag inte vad det är längre. Men på taffsnäs fick jag min feeling tbx vi får se om det håller i höst.

8. Om du inte red, vad skulle då din passion vara? dans såklart, dansar och rider :)

9. Vad har du för mål med ridningen? Att vara världens bästa ryttare, alla ska veta vem jag är.

10. Favorit-hästfärg? fjordingfärg & skimmel. hatar bruna hästar usch.
11. Beskriv det tillfället på hästryggen som du var gladast eller stoltast. Alla stunder på taffsnäs & tävlingarna som jag placerat mig i :)

13. Om du var tvungen att ta bort en gren från ridningen, vilken skulle det vara? western :p

14. Om du var tvungen att ta bort en gren från western, vilken skulle det vara?f Rodeon

15. Har du någonsin gjort något farligt med din häst som du visste att du inte skulle göra, och i så fall vad? hahaha, red rajmik barbacka på en uteritt skrittade lungt, helt plötsligt börjar han bocka så jag typ landar på värsta stenen = skitont. pga jordgetingar -.-

16. Om du minns, beskriv första gången du red. på ponnyridning på tyresta eller utomland eller i finland hos ngn släkting.
17. Tycker du att någon gren bör klassas som djurmisshandel? Rodeo och den dära som dom fräter hovarna.
olagligt att slakta hästar, men Obama har nu godkänt det igen. Bra eller dåligt? bra

Är det bra eller dåligt att ramla av hästar? Bra!

 

20. Tycker du att vilda hästar ska lämnas ifred eller samlas ihop? Beror på.

21. Finns det något du verkligen vill men inte kan? (Inom ridningen) , hoppa värsta banorna,

22. Din värsta ovana inom ridningen? haha, blir skitsur på hästjäveln om den inte lyssnar och jag har haft en dålig dag och så hackar ridlärarn på en. Då går min ilska ut på andra. Dåligt men sant.

23. Finns det något som andra människor gör som du stör dig på? små barn som rider shettis som ska hoppa en dponny, och bara sitter och drar och sågar, speciellt om det är enns favorithäst.

25. Favoritras? fjording, shettis
\jossan

Hemma

Hemma.

tyvärr

tyvärr så är mitt bloggande jätte dåligt nu på sommaren, men jag kommer ligga ganska lågt tills den 1 augusti och det är ju snart! Den 27 juli ska jag köpa en system = mer bilder till bloggen! Och då börjar ridningen igen= merbloggning.
 
Så förlåt, och alla bloggar i sverige ligger lågt nästan just nu, till och med widerstedts = ingen blogginsperation.
Men jag lovar att blogga som en galning när jag fått min system. :)
 
\jossan

Uppe med tuppen!

Hejsvejs!
 
Idag ska jag som sagt till Kolmården och träffa sysslingar och hälsa på dom finadjuren. Då kommer jag inte kunna blogga men kameran följer med så kommer hem med massa fina bilder. Man får väll hoppas på att Jossan den lata jävlen kan ta tag i bloggandet. Haha, annars blir ni utan uppdatering idag.. Suck. Jag hör väll av mig imorgon dåra. 
 
// Johanna. 

brist på ideer.

Om ni har någon idee om vad jag ska ha för tävling får ni gärna säga till, genom att slänga in en kommentar! Jag ska börja röra mig mot sängen.. Upp halv 7 imorgon.. Godnatt för min del :)

BLOGGSUGEN.

Har otorlig lust att slänga in ett roligt inlägg men kan inte hitta på något.. hmm.. tävling kanske! JA, JOHANNA SKA FIXAAAAAAAAAAAA! :D

Dom är snart mina, love it.


STÄDDAG.

JÄVLAR! Haha, börjar ju detta inlägg super! Nej men har verkligen städa och slitit som ett djur här hemma idag! Jag har ränsat ur massa lådor, dammat, städat rummet, ränsat ur HELA garderoben, det var verkligen HEMSKT där inne i början av dagen och nu är det JÄTTE fint. Har fixat en stol åxo, monterat den, till mitt rum, så har jag monterat fast en låda som gått sönder. Mormor kom hem till oss vid kl 5 idag, för att hon ska vara hundvakt åt lilla vovven imorgon då vi åker till KOLMÅRDEN. Ska bli väldigt kul, har inte varit där på några år. Mamma och jag åker så ska vi möta våra sysslingar från Kalmar, Eva (mammas kusin) Ola (hennes man) och Maja (en av mina sysslinga) kommer ha kul med Maja hon är 96, så vi är ganska jämngamla. Hon följer sedn med till stockholm. Det kommer bli super kul! Men nu är jag klar, kan lägga upp en bild på rummet, måste bara ta en först.
 
Två bilder från mitt nystädade rum:
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen var vi ute med båten igår, var så otroligt roligt, åkte med mammas kompis madde. Honhar ridit förut så hon pratade lite om hästen och så åkte vi till honom efter vi varit ute med båten. Hände massa roliga saker när vi var ute! HAHHHAHA, ja nu har man något att skratta åt i några dagar.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sötisen, min nya flughuva toll Klippet, haha, Daisy fick prova den.
 
 
// Johanna''




 

Skillnad?

Ny designe, har inte fått till hela ännu, har problem med att få bort det blåa helt.. Det är kvar vid våra presentationer.. Har suttit och försökt fixa runt med det jätte länge nu.. hittar inte.. Någon som vet, skulle verkligen behöva HJÄLP?! BLOGGVÄRLDEN HJÄLP MIG!! Hittar inget svar på googler heller. 
 
 

...

Jossan sa att det var ok och vad det skulle vara för färg och trodde ni kom överens nästa gång borde ni komma överens eller prata med varandra :)

 

Johanna svarar: Har inte sagt att det var fel på att du gjorde den utan att Jossan ej sagt till mig.. Jag gillar inte färgen.. Och att det blåa är kvar... 


Johanna fixar!

Japp, håller på att fixa ny design nu! :) 
 
// Johanna.

Designen = inte min grej.

Kommer ha bajs blogglust när det ser ut såhär på bloggen. Jossan som bestämt med Julia tydligen. bajs, klarar verkligen inte av färgen och att det är blått och grönt. Nej inte min grej. Bloggpaus tills det är fixat.
 
 
// Johanna

Godmorgon

Hej alla kära läsare, min bloggning har inte varit på topp och sådära. Har sovit mest hela dagarna och typ inte haft någon bloggfeeling alls. :( Men nu har juliaw gjort en tillfällig header så det blir jätte bra :)
 
Idag kommer min moster till min mormor tror jag, min mamma sa det eller något sånt. Så går väl antagligen dit, nu ska jag äta frukost så vi ses sen. :)
 
saknar <3
 
\jossan

stall 2.

Hejhej.
 
Ska åka och kolla på ett stall vid 4 idag. Ensam hemma just nu, men vovven, mår inte riktigt på topp.. Örinflamation och lite hängig. Så åker iväg kl 4 kollar på stallet sen in till sjukan. Kommer antagligen få tabletter som vanligt. Brukar ha öroniflamtion på sommaren för att jag badar. Medryttaren tar Klippet idag, måste få tag på veterinären också. Tog bort tejpen från mitt sår nyss, och själv tycker jag det läkt jätte fint. Ska vara duktig och städa mitt rum sedan rensa ut alla saker jag inte vill ha så ska vi sälja det. Kläder, massa hästböcker och saker, barnprylar, m.m. Bloggar mer sedan, ska ut med båten imorgon. 
// Johanna''

.

Jaha, då tror jag att jag vet vilket stall det är :) Men har de något namn? Har varit där inne en gång, när jag vart och provred en häst för att bli medryttare och inte hittade dit och frågade en kvinna i det stallet. Men visst är de de stallet där de är en massa buskar framför? Man ser stallet när man åker bussen..

 

Johanna svarar: Ja det är det, men nu har dom klippt ner buskarna men ja det ser man fån vägen.


hej jag lever.

[] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/ har tandställning
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[/] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.
 
Familj:
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett syskon.
 
Hälsa:
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/ har astma.
[x] Jag har varit allvarligt sjuk.
 
Skola/jobb:
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/ jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit något från min skola/ arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.
 
Skamligheter:
[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[ ] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat så att någon form av dricka kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
 
Resande:
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har vart i Ryssland.
[ ] Jag har vart i Kina.
[ ] Jag har vart i Japan.
[ ] Jag har vart i USA.
[ ] Jag har vart i Afrika.
[ ] Jag har vart i Grekland.
Förhållanden:
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
 
Ärlighet:
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
 
Erfarenheter:
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit på ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrsken.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har april:at någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
 
Döden:
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag avskyr begravningar.
[ ] Jag har sett någon död.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
 
Matrialism:
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/ manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[gjorde] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag har köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.
 
Random:
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson. 
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ x] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk chocklad.
[x] Jag spelar dataspel och/ eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

Godnatt

Har fått lite frågor om vilket stall jag varit och kollat på.. Det är ett jätte mysigt litet stall i tungelsta. Vitt och gulligt ligger just nu på 6 inneboxplatser och dom bygger snart ut 3 uteboxer. Jag kommer att stå inne, sen är den en tjej som heter Cassandra som jag känner där (jobbar på skutan) så då har man ridsällskap. Hon red åxo Klippet ganska mycket då han stod på skutan. Så det blir ju kul, är ganska säker på att jag flyttar dit. Mysigt mysigt, men jag säger godnatt för mig idag. 
 
- Jag just nu. Ful.
 
//Johanna.

header?

Någon som har lust att fixa en header? Är nöjd med denna men tycker om att byta lite! :)

kommihåg inlägg för mig.

Kommer göra ett inlägg nu på vad jag ska köpa och lite sånt. Inte så intressant men bara så jag kommer ihåg.
 
svarta stigläder
hackamore.
röda benlindor
rött allround spö
pullarträns måste verkligen köpas in.. Love it.. :)
-snyggt, behövs inte men vill ha, haha :)

Svar på kommentar:

Sv; Vad heter stallet? :)

 

Johanna svarar: Klavsviks ryttarcenter. :)

 

Sv; Fortfarande skutan som väljer om han behöver de eller inte. Hon kan inte komma & sätta på honom den utan tillåtelse.

 

Johanna svarar: Ta inte det med mig.. Men självklart att hon inte gör det utan tillåtelse. 


åsiktsinlägg - bortskämd?

Hej, har du någonsin fått höra att du är bortskämd? Det har jag.
Folk som har saker som jag inte har kallar mig bortskämd.
 
Vissa av mina kompisar har hundar, dom kostar fett mycket pengar. Dom slösar alla sina pengar dom får på godis\kläder\smink. Det gör inte jag, och dessa personer ser inte vad dom har. Dom ser bara hur smart jag är som bara slösar pengar på ridningen. Dock kallas jag bortskämd för det.
 
Jag köper nästan aldrig saker till mig själv, och då blir det fett med pengar över och dom går självklart till ridningen automatiskt. Då kan jag vara med på vilka  hoppkurser-ridläger-tävlingar jag vill. Och jag kan handla mycket ridsaker. Jag är alltså väldigt smart.
 
Sen så har jag fått höra av några att de är min mamma som har bra lön.
Nej, hon har inte alls världens bästa lön.
Hon är ensamstående mamma, har ett lån hon betalar varje månad, räkningar,min mobil och mycket mer.
Men om hon inte hade haft det dära lånet, då kunde ni kallat mig bortskämd.
 
Grejen är att dom som sitter och klagar på mig, har två föräldrar som jobbar = mer pengar än vad min familj har.
Fast dom andra familjerna har hund, slösar pengar på tobak, alkohol, bil, kläder osv.
 
Sen så får jag 200 i veckopeng och det är ganska mycket för att vara i veckan, men jag sparar dom hela tiden, så jag kan köpa en ny kamera osv. Så det får ni tänka på oxå.
 
Så anklaga mig inte för bortskämd, tänk på alla andra som har värsta hästarna och grejer.
Känner att detta inlägg inte var så bra men hoppas ni förstår endå :)
 
\jossan

Dåligt bloggdag

Har inte haft tid att blogga så mycket, och när jag nu bloggat som en galning under dom 9 dagarna som Jossan var bort så tycker jag Jossan har ansvar att tag ta lite i bloggen. Men nej nej. Hon skyller på att hon har ett liv. Haha, men idag har jag och Felicia varit hos tivy. Klippet stod idag. Igår var jag och kollade på ett stall i tungelsta. Det var så otroligt fint och jag ÄLSKAR det ett vitt litet stall med 6 boxar och 3 ute uteboxar, jag och klippet flyttar om 1 månad. Det blir skit bra, Felicia kommer antagligen åxo komma dit med tivy om 2 månader. Det blir jätte bra, känner att det är helt rätt stall för mig och klippet, mycket ungdomar, ridhus, ridbana, 45 min med buss från mig. 10 min från bussen, PERFEKT helt enkelt. Sen har vi gjort massa andra saker men inget speciellt har massa planer som jag tar upp på bloggen en annan dag. // Johanna


godmorgon

Godmorgon :)
Usch, känner att jag börjar bli lite trött på vår header, nästa header ska va mycket ljusare :D Idag ska jag inte göra något speciellt, sitta hemma och läsa typ. Är fett taggad till att rida. :)
 
Men bloggar sen, känner att jag inte har något att blogga om. Så aa. :)
 
\jossan

svar på kommentar:

 
De är väl inte du som bestämmer om han ska ha de eller inte? Det är ju skutan :p
 
Johanna svarar: Emma, om hon vill ha det på honom på een friridning eller lektion får hon absolut ha det om det passar häst. 

Saker ni kanske inte visste om mig

- Jag älskar att provocera människor, och vissa blir så sura att man garvar åt det. :)
- Jag älskar att tolka med hästar.  :)
- Taffsnäs är det bästa ridlägret och de är värt pengarna enligt mig. :)
- Jag ska få foderhäst efter sommaren 2013 det är 100% säkert. :)
- Jag hatar att handla kläder & saker till mig själv, älskar att shoppa i hästbutiker.
- Jag vet inte varför, men jag älskar att slösa pengar ..
 
\jossan

mina näsa inköp från hööks

Om ni undrar varför jag ska köpa en martingal är för att ibland när jag hoppar terräng så blir bento jätte jobbig och bara sticker och slår upp med huvudet, så kan ju lika gärna göra en fin runda med en martingal. :) Och ska köpa pullar, för han går himla bra på det!
\jossan

Mina planer med dessa två fjordingar

Rajmik
Tävla honom i hoppning och dressyr väldigt mycket, rida honom mycket och verkligen satsa på denna ponnyn & mig :)  Och rida mycket privatlektioner så man kommer någon stans :)
 

Bento
Ska rida honom väldigt mycket, då han är riktigt svår riden. Asså han går inte i form med någon ifrån skutan typ, och jag fick mycket hjälp med honom på taffsnäs och jag kan rida honom riktigt bra nu och fick väldigt mycket beröm av min ridlärare på taffsnäs, så ska tävla honom i dressyr. Fin ponnyn :D Grejen är att han är sjukt fin ponny att rida, man måste bara lära sig honom :)  Och ska tävla honom i terräng, så sjukt fin häst. <3
 
Det kommer bli skitkul, och jag längtar som fan tills augusti 2013 :D
 
\jossan

Svar på kommentar:

Tråkigt och synd att dina saker försvinner bara sådär.. 

Här där jag står så glömde jag mina benskydd i stallgången och stallet brukar stå öppet på kvällarna dygnet runt (förutom sadelkammaren) och dom fanns ändå kvar där när jag kom dit 2 dagar efter :)

 

Johanna svarar: Emma, det är mitt fel att dom är bort, ingen som tagit dom ifrån mig, spöt har jag väll glömt någonstans, bara att jag inte vet vart.. Så det är absolut ingen som går och tar sakerna, och borsten har jag inte ens kollat om den ligger kvar då jag glömde den i förrgår. och var inte i stallet igår. 

 

//Johanna''


Tips på kamera?

Tjenare allihopa, ska köpa en systemkamera innan sthlm horse show och mitt enda krav är att den ska vara canon, och om man kan filma med den är det ett + :)
 
Kram jossan :)
 

Godmorgon

Godmorgon på er, jag sitter här i soffan och chillar med mami. :) Idag händer inte så mycket, mest vara hemma och chilla med mamma på balkongen. Sen hem till mormor antagligen. :)
 
Är fett taggad tills när jag ska till göteborg, för min moster bor där och vi ska va på lisebeerg. LOVE IT! <3 
Igår sov jag hela dagen, förutom när min mormor kom på fika för min mamma fyllde år, så då satt vi här och tryckte i oss munkar och chokladbollar. Mumsi :D
Bästa lägerhästen!!
 
\jossan
btw, vill ni ha en bildbomb från taffsnäs?

Nästa inköp från hööks.

- Stigläder, svarta.
- Verkligen ett måste! Har just nu en vanlig fodrad flughuva, men har nu märkt att han får skav av den. Så ska köpa denna, står att den ör följsam och sak hjälpa mot skav. Så hoppas verkligen på att denna funkar! 
-Hackamore, tycker det är roligt att rida med, och kontakten man får med hästen. Ska bli kul att prova på Klippet.
- Måste köpas in nytt på lagret, då mitt börjar ta slut.
- Dom röda benlindorna är bara ett måste men vill dock köpa ett par vita åxo. 
 
- Behöver ett nytt allround spö då mitt försvann häromdagen.
- ny rotbortse, min är borta glömde den ute vid spolspiltan...

Mot bättringsvägen.

Känner mig lite bättre och piggare. Kan berätta lite om min otroligt tråkiga dag dåra. Vaknade av att mamma kom in i mitt rum kl 12 imorse. Och frågade om jag inte skulle vakna då jag hade sovit i 13 timmar. Då började jag piggna till lite. Men så fort jag ställde mig upp kändes det som jag skulle svimma av. Kollade tempen och hade 38,8 i feber.. Så kändes ju inte så bra.. Plus att jag har öroniflamation, för jag badat så mycket. Så det är väldigt mycket sjukdommar runt mig just nu. Att det alltid ska hända mig på sommarlovet. och sedan hoppas jag verkligen att mitt sår läker bra nu så jag inte ska behöva hålla på med det åxo. Beräknat att det ska vara klarläkt till tisdag/onsdag. Fast känner att jag inte riktigt har lyssnat på doktorn. Hon sa att jag inte ens fick använda handen eller armen, ändå sitter jag och bloggar, åker till stallet, lyfter tunga säckar med kraft, borstar, mockar, rider. Aaa, allt som jag INTE får göra. Nu blev det väldigt lånt inlägg. 
 
Två bilder från igår när jag var i stallet med min mammi och tömmkörde. ♥
 
 
//  Johanna''

ingen livslust.

Jävla feber. Fan, har feber äckel. skit helvete. Aja, ska sova bort den äckliga huvudvärken som jag gjort resten av denna dag. fml. bloggar mer sen.
// Johanna

dissar

- Bloggar som säger att dom ska lägga ner den 24\7 men aldrig gör det.
- Efterblivna personer här i haninge\brandbergen
- Personer som tror att dom är mogna, och att dom vet allt om allt och alla fast dom är tvärtimot.
- Ett stall jag rider på, tyvärr säger jag inget namn för kommer bara få skit för det, som vanligt.
- Att bento och rajmik ska hyras ut.
- Att det inte är den 5 juli 2013
 
\jossan

hemma :(

Hej, är hemma igen. Skittråkigt, skulle kunna stanna på taffsnäs tre månader till. Hatar haninge, allmänt dryga personer som inte står för något och lägger sig i allt och aa.
 
Kommer inte blogga om ridpassen eller taffsnäs, kan säga att vi red ut varje dag och hade ett vanligt ridpass per dag och körde gymkhana och aa.
 
Kan säga att ridpassen var lärorika och skitbra, och uteritterna var bäst, galoppera på ängar och aa.
 
Om tolv månader åker jag till taffsnäs igen, ska boka så fort dom fixar. :) Och om 13 månader får jag med mig en häst från taffsnäs antagligen, och ingen vet vem\vilka det kan vara. :)
 
bento och jag badar :) 
\jossan

Från Jossan:

hej allihopa, jossan kommer inte skriva om ridpassen utan hon kommer göra en video så ni kan se allt från ridlägret där. 
 
// Johanna''

Jossan är tbx.

Jossan har kommit tbx men hon vägrar ju blogga den jävlen. Här har jag slitit som ett djur för att hålla bloggen igång. Men nej, Jossan orkar inte blogga. ååååhhhh.. Vilket mongo. Aja, det jag gjorde hos Felicia var att lämna en liten överraskning present till henne och hennes mamma för dom hjälpe till så mycket imorse med att köra mig till sjukhuset och allt. Och det tackar vi SÅÅÅÅ mycket för. Ska tvinga Jossan att blogga nu. Hon har en massa att skriva om. För ni som inte vet har hon varit på ridläger. 
- En bild som Jossan lagt upp på fb från hennes läger. 

Hos frissan och väntar på mamma.

Hejsan. Varför inte slänga in ett inlägg när jag ändå bara sitter hos frissan och väntar på mamma. Mamma har färgat sina slingor (utväxten) och klippt sig. Tror hon är klar om ca 10 min. Jag har gått runt lite i Skogås centrum. Men här hittar man ju inte så mycket. Efter det här så ska jag och mamma åka iväg hem till Felicia, kan inte säga mer än så. Kan kanske skriva ut det på bloggen senare. Men efter vi varit där så åker mamma och jag till klippet. Men eftersom jag är skadad så kan jag inte göra så mycket där. Får inte anstränga armen. Nu är mamma klar hos frissan så vi ska börja dra oss mot Felicia!


Sjukan.

Hejsvejs.
 
Okej, börjar med att säga att jag nyss kom hem från sjukan. Vaknade imorse hemma hos Felicia av att jag tyckte det var varmt ca kl 8. Så tänkte öppna fönstret, men när jag trycker på fönstret så går hela skiten sönder. Så självklart kommer det in en glasbit rakt på en blodådra vid handleden. Felicia vaknar av att fönstret går sönder. Och jag skriker att det blöder. Haha, fick värsta choken så jag ber henne gå och hämta ett plåster. Haha, som om det skulle hjälp? Nej men det sprutade blod och jag fick panik, blod i hela huset. Så jag gick in i badrummet och felicia kom med ett bandage och lindade jätte hårt så vi kunde stoppa blodet. Vi var ensamma hemma med 3 hundar. Så Felicia ringer sin mamma på en gång så hon började åka hem mot oss. (hon hade sovit hos min mamma för dom hade varit på tjejmiddag). Men sedan kom hon så åkte vi in till handens närsjukhus. Dom frågade om jag ville sy, men nej det ville jag verkligen inte. Så dom tejpade det. Så om det börjar blöda igen måste jag åka in och sy. 
 

Today.

Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra. Har ätit frukost, men inget mer än så. Kanske åker iväg någonstans någon gång. Ingen aning, men medryttaren ska ta en promenad med pållen idag. Bloggar mer när jag har något vettigt att skriva.
 
- Hazena och jag, Grällsta 2011.
 

Bilderna.

Bilderna fuckar lite från inlägget innan, bloggar från telefonen.


Snow white and the huntsman.

Hejsvejs! Om tre dagar kommer Jossan hem tror jag. Filmen var iaf grym! Rekommenderar stort! Ska inte avslöja vad den handlar om. Har haft det kul och nu sitter jag i bilen på väg hem till Felicia där vi sover. Har köpt ett par jeans och en fin blus. Har ingen bild på jeansen men på blusen har jag. Ett par jeans från weekday för 400 :- En blus från hm för 199 :-

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3579510/images/2012/pic_4fff237de087c37dc20011a1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3579510/images/2012/pic_4fff23809606ee6fb700129e.jpg" class="image">


Outfit

Hejsan, blogg.se appen funkar nu. Så tog bild på min outfit. Ljusblåa jeans med ett vitt linne med texten d'accord från monki. Och en rosa tub top från hm. Och en svart basic kofta från hm.


dagens planer är spikade.

Tjenare, ska ta bussen in mot hötorget om 2 timmar. Ska kolla på bio ''Snow white and the huntsman'' heter filmen. Vet inte riktigt vad det är men den ligger 3.a på topplistan. Så den ska nog vara bra, ska börja fixa mig och trycka i mig något att äta till lunch. Klippet står idag, så det blir bra. Sover hos Felicia och imorgon blir det morgon fodring kl 7 på morgonen. Härligt... Ska dra nu.
 
- Sommartider.
 
// Johanna''

..

ÄGANDE
(x) Ridstövlar
(x) Ridskor
(x) Skyddsväst
(x) Helskodda ridbyxor
() Vita ridbyxor
() Chaps
(x) Ridhjälm
(x) Ridspö
(x) Grimma
(x) Grimskaft
(x) Täcke
(x) Sadel
(x) Vojlock/Scha
brak
(x) Träns
(x) Ryktlåda
(x) Ryktgrejer

 

TEORETISKT
(x) Vet hur man sätter ihop ett träns
(x) Vet hur man sadlar
(x) Vet hur man sätter av & på grimma
(x) Kan några sjukdomar
(beror på vilken) Vet vad man gör när hästen får en sjukdom
(x) Vet hur man skor en häst. - asså vet hur man gör men kan ju inte ;)

(x) Vet hur man broddar av och på en häst
(x) Kan olika tecken & färger
(x) Kan några kroppsdelar på hästen 
(x) Kan och förstår hur det fungerar med mankhöjd
(x) Vet vad hästens exteriör är
(x) Kan en del om hästens exteriör
(x) Kan mocka, rykta & fodra
(x) Kan blanda foder med andra mineraler och vitaminer
(x) Kan smörja sadel & träns
(x) Kan lasta en häst samt kontrollera allting i en hästtransport
(x) Vet hur en korrekt sits ser ut

 
RIDERFARENHETER
(x) Ridit barbacka
(
x) Ridit western
(x) Hoppat med häst
(x) Ridit dressyr
(x) Utövat voltige
(x) Åkt på ridläger
(x) Ridit i sandpaddock
(x) Ridit i ridhus
(x) Ridit i skogen
(x) Tävlat
(x) Ramlat av och slagit dig
(x) Ramlat av utan att skada dig
(x) Suttit på en bockande häst
(x
) Suttit på en skenande häst,
(x) Suttit bak & fram
(x) Vunnit rosett inom hoppning
(x) Vunnit rosett inom dressyr 
(x) Ridit i över 3 år
(x) Travat barbacka
(x) Galopperat barbacka
(x) Suttit barbacka på en skenande häst
(x) Hoppat barbacka
(x) Ramlat av barbacka
(x) Galopperat över en sommaräng
(x) Galopperat i snö
(x) Ridit i uppförsbacke
(x) Ridit i nedförsbacke
(x) Ridit två på samma häst
() Suttit på en stegrande häst

 
ERFARENHET MED HÄST
(x) Har/haft sköthäst
(x) Har/haft egen häst 
(x) Ridit på ridskola
(x) Ridit hos privatperson
(x) Badat med häst
(x) Ryktat en häst
(x) Kört en häst
(/) Ridit/Rider in en häst
(x) Förlorat en häst
(x) Legat inne i en hästs box
(x) Sovit i ett stall
() Mockat en hel timme
( ) Låtsats att du var en häst tillsammans med andra hästar
(x) Har en favorithäst

 
JAG HAR RIDIT
(x) En stor häst
(x) En liten häst
(x) En kittlig häst
(x) En busig häst
(x) En nyfiken häst
(x) En rädd häst
( ) En sjuk häst
(x) En lat häst
(x) En pigg häst
(?) En ledsen häst
(x) En glad häst
(x) En connemara  
(x) En fjording 
(x) En Haflinger 
(x) En arab 
(x) Ett fullblod 
(x) Ett russ  
(x) En nordsvensk  
(x) En ardenner  
(x) En shettis 
() En tinker 
() En shire 
(x) En korsning 
(x) En New Forest 
 
Hur högt har du hoppat?
Oj, har inte koll då jag mest gjort det på ridskola.
Vad är de högsta du hoppat med A ponny?
-
Hur högt har du har du hoppat med B ponny?
-
Vad är det högsta du har hoppat med C ponny?
-
Vad är det högsta du har hoppat med D ponny?
 -
Vad är de högsta du hoppat med häst?
Det är väll Klippet då, 80
Vad är de högsta du hoppat barbacka?

Vad är det högsta du har hoppat utan stigbyglar?
 
 
 
Ramlat av en häst/ponny: Ja
Ramlat av en häst/ponny på ett hinder: nope
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger: yes
Gått omkull med en häst: 
Japp, med Klippet.
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst:
 nej.
Brutit någonting i samband med du har trillat av en häst/ponny: Nej.
Ridit ut ensam:
 Ja
Tävlat hoppning: Ja
Tävlat dressyr: 
Ja 

Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr?
Hoppning
Rida ut två eller i grupp?
Två 
Gymkhana eller en hopplektion
Hopplektion 

Johanna svarar.

Jätte fin header :D

 

Johanna svarar: Tack tack Linn :). Gjord av Rebecca Adnell :D.


Tjeenixen.
 
Idag ska jag nog vara med Felicia. Hon ska till stallet nu på morgonen, sedan lite senare ska vi träffas. Om det blir pissväder så blir det bio. Annars vet jag inte vad vi hittar på. Något roligt blir det, kanske åka ut med båten eller liknande. Tror det är mina planer för idag. Nu ska jag dra mig upp ur sängen och röra mig mot köket för att få i mig något. 
 
 
Hazena, i miss her.♥

gnatt

Har slängt in en massa roliga inlägg nu, nu har jag varit jättttteee duktig tycker jag. Haha, men ska stänga av datorn nu så det får bli gonatt för mig. Planer för imorgon har jag. Bloggar när jag vaknat imorgon.
 
- Nu detta, älskade hemmakvällar med vovven. 
 
// Johanna''

Liten frågestund.

Tänkte bara ha en liten frågestund om ni ville veta något om Klippets historia eller något om mig.
 
// Johanna och Klippet.

SMASHING KLIPP.

 
VÅRA PLANER:
 

Jag har en hel frammtid kvar med denna underbara häst. Och har gjort upp en liten ''plan'' om hur långt och vad jag ska komma med honom. 
 
--------------------------------------------------------------
 
2012.
 

Nu till en början blir det mycket skritt och trav arbete. Känner redan att vi gjort ett ortoligt framsteg när det gäller traven. Har longerat och tömmkört honom. Och känner då att han har lättare att arbeta med rätt ''travmuskler''. Så han inte tror att allt handlar om att springa. Vill kunna få in en lugn och fin trav när jag även sitter på hästen. 
 
Sen har jag övet mycket på inkallningar, men inte så mycket.. Men det är åxo på gång. Vill bygga upp en bättre kontakt mellan mig och hästen. Och NH tycker jag verkar roligt men det kommer med tiden. 
 
Mål 2012
 
Han ska lyssna på mig som ryttare och person.
Jag ska få bättre kontakt med honom.
Han ska gå fint i traven. 
Börja träna gallopen när traven sitter.
 
---------------------------------------------------------------------
 
2013.
 

Under sommaren 2013 ska jag träna mycket galopparbete. Hoppas att jag kommer få han att gå fint i galoppen. Men är nöjd bara jag får han i en lugn galopp så jag känner att jag har kontroll över honom. För efter sommaren 2013 börjar jag på något ridgymnasium. (vet inte vilket) Men då vill jag ha kotroll över galoppen och där kommer vi sedan träna vidare och börja hoppträna. 
 
Mål 2013
 

Han ska få till en fin och lugn galopp.
Fortsätta arbetet i dressyren.
Börja hoppaträna.
Mot slutet av 2013 vill jag börja hoppa högre höjder.
 
-------------------------------------------------------------------
 
2014, SATSA UPP TILL 100% PÅ HOPPNING. 
 
(kommer även träna dressyr då)
 
 
 

2012-06-08.

2012-06-08, det var dagen då du klev in i transporten med MIG. Jag älskar dig över allt. Du har det där lilla extra. Jag har en frammtid med dig som jag aldrig önskar ska ta slut. Du betyder för mycket för mig. Någon dag ska vi vara på tävlingsbana TILLSAMANS. Vi har så mycket att jobba med men det kan bara inte bli bättre än vad vi gör det till. Vi är ett. Det har gått över en månad sen jag fick dig, och tiden bara flyger förbi. 
 
Pernilla, jag är så glad att du köpte denna otroliga häst. För han är värd så himmla mycket mer än att bli avlivad. Han är värd hela världen för MIG. 
- Bara tanken av att du kanske inte skulle funnits här med mig idag får tårarna att rinna ner för kinden. 
Älskar dig SMASHING KLIPP. ♥

blev ingen bloggning efter skansen.

Igår var jag på allsång. Loreen var däroch kkv. Och lite så. Trevligt trevlig, kom nyss hem sov hos Hanna sedan imorse så åkte vi iväg till Klippet tömmkörde honom. Det gick jätte bra och fick till fin trav på honom idag. Duktiga hästen. Jag hoppas verkligen på att han blir bra snart. Har fått hjälp av några i stallet och dom säger att svullnaden kommer lägga sig. Men jag låter det ta sin tid. Om det inte blir bra får man väll ta dit en veterinär. Ska käka nu. Så hejdå.
 
 
WEEEEEEY.
 

Allsång.

Hejsan,
 
Idag har jag varit hos Felicias häst. Skulle igentligen till Klippet men då ringde en gammal barndomsvän till mig och frågade om jag ville gå t skansen med henne. Så varför inte. Har inte träffat henne på ett BRA tag nu. Så det blir kul. Sover hos henne i Gröndal. Men kommer nog kunna blogga när jag kommer hem från Skansen. Mamma tar hand om hunden imorgon. Så det blir skönt. Vi rör oss mot stallet imorogn när vi vaknat och så. Dax för mig att börja fixa mig och packa ihop lite saker. 
 
- Haha, ja vad ska man säga. En gång var man ju liten.. ♥
 
// Johanna''

.

Hejsan.
 
Var i stallet idag. Red klippet med sadel. Gick väll helt okej. Var på gålö och badade med hundarna. Rörde oss sedan vidare mot Kalvsvik till Klippet, Felicia fick hoppa upp lite barbacka och skritta av Klippet. Efter stallet drog vi hem till Felicia och åt middag, slappade framför tv.n. Nu sover jag här. Planerna för imorgon är båda stallen och träna vovven att va med hästarna. 
 
Felicia och Klippet. ♥

Gamla bilder.


Min gamla medryttarhäst, ca 2 år sedan.
Jag och Hazena, (lägerhäst) förra året på Grällsta. 
Jag med den vita tröjan, för 1-2 år sedan. I småland på privatträning för Kjell.

Ludde, min gamla kanin, lever inte längre.
- Haha, jaaa.. En bild på mig två år gamal. Ful. BJUDER.

Tjenare.

Hoppas Jossan är tbx snart... Jobbigt att driva bloggen helt ensam. Men kreds till er som besöker den även fast jag inte bloggat bra alls. Just nu sitter jag på bussen på väg hem. Min syster körde mig och Felicia till gullmarsplan. Idag blir det klippet och tivy antar jag. Ska slänga på honom en sadel idag så får jag se hur han beter sig. Hoppas att han återhämtat sig bra nu. Vi håller tummarna på det. Kan dock inte lägga ut bild i detta inlägg för jag bloggar från mobil.
Chaoo. / Johanna"

morgon.

Tjenare.
 
Vaknade för ca 2 timmar sedan. Har ätit frukost och klätt på mig och barnen. Min syster fixade mina ögonbryn nyss. och nu åkte dom och handlade. Snart ska vi röra oss vidare till ett annat hus och fira min syrras barn. Ska fixa mig klart nu och kanske kommer kunna blogga sen. 
 
- Neo, han som fyller 5. 

Johanna svarar på FRÅGESTUND.

anonym Om: FRÅGESTUND.

johanna : 
1. vad är det du gillar med klippet 
2. hur ska ditt dromstall se ut 
3. hur är klippet att rida 
4.hur högt har du hoppat 

Johanna svarar:

1. Jag gillar allt med den där kusen. :D

2. Ingen aning, haha ett litet stall med ca 5 boxar. Och fint inrätt men ändå mysigt. Gillar inte stora stall då det blir så mycket spring och man känner inte folket lika bra.

3. Han är het i traven eftersom han har sitt spring trav kvar. men känner att han har hittat sin trav riktigt fin på sista tiden. Sen kan han gallopera men vill helst springa då han tycker det är så kul. Sen har han jätte fin hoppteknik. 

4. Med Klippet? ca 80-85?. Med annan häst har jag ingen aning men typ 1 meter?. :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lisa Om: FRÅGESTUND.

Till johanna, Vad gjorde att du fastnade för Klippet? :D

Johanna svarar: 

Det som gjorde att jag fastnade för Klippet måste vvarit hans otroliga personlighet. Och sen den där hästen är ju bara min drömhäst. Haha, men det är bara så att jag fick en underbar kontakt med honom. :)

——---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Till Johanna: varför var du ite på grällsta i år? :)
 
Johanna svarar: Jag var inte på grällsta för att jag fick egen häst och fiick då avboka. Men hade bokat banhoppning, med några kompisar v. 26 (tror jag). Men nästa år kommer jag med han. :)

 

 

 


Bilder från igår.

  • Sjukt glad att du köpte Klippet, ni hör verkligen ihop! ♥

    Johanna svarar: Tack tack Julia :).
     
     
  • sjukt fina tillsammans!

    Johanna svarar: Tack Julia, söt du e :).

     

    Två tjejer från teamryttarna kommenterade min blogg, så söta. Haha, men jag vet att bloggningen suger. Men har värkligen inte lust att sitta inne och blogga under mitt sommarlov. Har inte varit hos Klippet idag. Utan ska till min syrra vid 9 tiden och sover där. Felicia följer med, tror inte vi kommer ha tid att blogga så mycket. Ska fixa till min syrras barn Neo som fyller 5 år imorogn. Sen är det 2 andra barn som är 7 och 1 år. Så hon har tre barn som vi ska ta hand om. Men kommer nog kunna blogga på kvällarna. Fast idag ska vi hem till Cesar min syrras kompis och grilla. Så vi får se hur det blir med bloggandet. 
    Bild från när vi longerade Klippet.

    Nya tränset.

    Longerade.

    Våran frukost imorse, blåbär med mjölk.

    Felicia och hennes mupp häst Tivy. Haha.

     

    // Johanna''

     


INLÄGG + SVAR PÅ KOMMENTAR.

sjukt fina tillsammans!

Johanna Svarar: Tack tack Julia :).

 

Tjeeenare.

Vi kom nyss hem från Felicias pappa i Ösmo där vi spenderat gårdagen och natten. Haha, har faktiskt haft kul. Spelat och garvat, plockat jordgubbar, tagit sönder en säng m.m. Nu ska vi börja dra oss mot Foderboden. För att köpa en tygel till longeringen. Sedan vidare till Klippet. Sen till Tivy. Sedan hem till mig antar jag. Men jag får ta att mobilblogga sedan då Jossan är på Taffsnäs.

- ♥


om 1 timmaa

Om en timma åker jag till taffsnäs, och är framme runt elva- halv tolv :)
Ska bliii bääääääääääääst!! har internet på mobilen där borta, så kanske slänger upp ett inlägg då och då när jag inte kan sova :)
 
Hoppas att rajmik ärfrisk och att jag får han, kommer bli kul endå med andra hästar men vill ha han :(
Hoppas jag får en bra häst på provridningen, typ rajmik haha. Annars kommer jag se ut som en nybörjare. HAHAHA :D
 
men vi höörs! :)
 
\jossan
 

tråkit :(

Har jätte tråkigt, för amanda h gick hem med sin mamma så hon åker till taffsnäs med sin mamma imorgon, för vi ska liksom vara borta i 9 dagar så hon ville va hemma med sin mamma, ville oxå det så vi åker inte med varann imorgon. :) Ska försöka göra några tidinställda imorgon bitti\inatt kommer inte direkt kunna sova hihi. :)
 
Så jävla taggad, om inte rajmik är frisk så gör det inget. Det finns sååååååååååhär fina fjordingar där, ex hadar,grimar,myzak  aa många :D
Rida 3 tim om dagen, ouff fett kuuuuul!! :D
 
Så åker mellan nio-tio imorgon bitti, så upp vid typ sju eller åtta och göra mig i ordning, blogga antagligen och äta frukost, sen sitta i bilen i minst en o en halv timma ca :)
 
Kan berätta allt jag har packat :)
- tröjor & linnen, blusar toppar osv
- mjukisar,thigts,shorts mm :)
- ridbyxor
-underkläder
-ridstrumpor
- badkläder
-lakan o sånt o handuk
- ridskor & ridstövlar
- hjälm & väst
- jacka
- munktröjor
- hygiensaker
Och min resväska är sjuuukt stoooor!! :D
 
bloggar mera sen, puss mina älsklingar!!!!! :D :D :D
 
Känner mig hypad!!
\jossan
 

stallet + nu är amanda häär :)

Hej bloggen, har varit i stallet idag med juliorna och det hände ingenting! Skittråkigt, sen åkte jag hem och badade, packade lite mera och satt vid datan. :) Nu är amanda här, och hon ska sova här. Imorgon ska vi upp mellan sju och åtta och vi åker typ kvart över nio. Så bloggpaus i nio dagar :)
 
Hörs om nio dagar!
\jossan

tyglar

Hiss!
Diss
 
usch hatar dessa tyglar, dom suuuuuuuugeeeer!! :(
 
\jossan

Ang frågestunde.

Hejsan alla, jag svarar på frågestunden senare när jag kommit hem. Vi ska ut med båten nu. Har varit i ösmo hos Felicia farmor och ätit. Nu sitter vi i bilen på väg till båten som ligger vid landfjärden. Kameran är med så bilder kommer att komma upp.
// Johanna 
 

vad skulle ni valt

Om ni fick välja mellan dressyr och hopp, som du måste ha heela tiden. Ex dressyrsadeln måste du även ha när du hoppar och hoppsadeln när du  även rider dressyr. Vad skulle ni valt? :)
 
\jossan
\jossan

bajsväder!

Godmorgon, har precis vaknat. Eller jag vaknade vid fem, så sov jag till kvart över nio :) idag ska jag förbi skutan som jag har skrivit typ hundraelva gånger, idag ska amanda hesslin sova här för imorgon ska vi på ridläger :D
Fett nervöös :) kommer bli grymt, så kommer inte blogga på nio dagar från och med imorgon.
 /jossan

Åkt båt.

Hejsan.
 
Nu har jag alla planer för morgon dagen klara.. Typ. Imorgon ska vi vakna någon tid och sedan hämtar Felicias pappa oss, och då börjar vi röra oss mot stora båten. Hihi, så vi ska åka ut med den men vet dock inte hur det blir med hästen eller hunden. Hunden ska vara hemma ensam tills mamma kommer hem från jobbet tror jag. Och hästen kanske vi åker till efter vi vart vid båten. Snart ska vi ladda ner en film och kolla på. Och sedan sover Felicia här. 
 
- Älskar dig. 
 
Haha, gud vad ful jag var på bilden. Men klart man måste bjuda på sig själv liiite iaf. 
 
// Johanna'

packat :D

Sen jag bloggade sist, så har jag packat och har fortfarande mycket kvar! Är skittaggad, chattat med några som ska på mitt läger och alla är helt underbara. :) Imorgon blir det en väldigt stressig dag, gå till skutan och hämta hjälm + väst + mitt hoppspö, åka och köpa ett par skor, packa ännu mera, blogga, sova tidigt!  
 
Rajmik har varit halt under läger 2 och har vilat i 12 dagar nu, så vi får hoppas att han går med på mitt läger. Annars finns det sjuukt fina fjordingar där, så de blir nog bra :)
 
 
haha, packar sååååå fint :)
 
\jossan

Bilder från dagens inköp!

Haninge c:
Lindex 150 :-
Lindex 150:-
Lindex 80:-
 
Foderboden:
Dressyrspö - 60:-
svamp - 12 :-
ridvantar - 150:-
 
Är jätte nöjd med mina inköp idag, ska fortsätta packa sen, och imorgon blir det en sväng förbi skutan och häma ridvästen haha. :)
 
\jossan
 

haninge centrum + foderboden med mami

Sorry för att jag inte har bloggat, men iallafall så vaknade jag vid halv tolv typ, fixade mig och åkte till handen med mamma, vi gick in i body shop och hon handlade där, sen så gick vi till lindex och jag handlade 3 tröjor till ridlägret. :) Sen åt vi ofc på donken! Så rullade vi vidare mot foderbodern, köpte ett dressyrspö, svamp och ett par handskar.
 
Ni får bilder i nästa inlägg för måste bara ladda in dom, puss på er! :D
 
\jossan
 

Nu baka.

Efter en lång dag med hundarna ska vi baka, haha Felicia tyckte vi skulle baka så kollade om det fanns något roligt att baka så det blir kladdkaka. Vaknade vid 9 för skulle åka och kolla på ett stall. Sedan åkte vi hem till Daisy och vi skulle igentligen åka iväg och bada med hundarna i havet någonstans vid ett hundbad men Felicias busskort har gått ut så vi gick ner till badet vid mig och badade. Imorgon ska vi ut med Felicias pappa båt, vet inte riktigt vart vi kommer åka. 
 
 
- Lilla vovven min badar. 
 
Btw, idag tar medryttaren Klippet.
 
// Johanna'

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

AVSLUTAR DEN IDAG, NÄR VI FÅTT IN EN TILL FRÅGA! DET ÄR BARA ATT FRÅGA PÅ! 
(TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN)
 
 

Jossan har bloggpaus.

Jossan har ju bloggpaus under dagen. Och jag har inte kunnat blogga mycket alls.. Säger förlåt för det. Kom hem från stall nummer 2 för ca 1 timme sedan. Har haft fullt upp hela dagen. Grillat,varit hos klippet, varit hos Felicia häst. Imorgon har vi plpplaner vi skabiväg till något hundbad med min och Felicias hund. Har fått min lut nu så mycketuppdatering blir det från min sida. Men dock går det ej att få in bilder..
 
// Johanna"

Hemma hos Felicia.

Tjeenare.
 
Nu har jag och Felicia nyss kommit hem till henne efter en lång dag i stallet. Vi longerade honom för att han är öm i ryggen som sagt. Daisy har varit med i stallet hela dagen, och nu är Daisy med här hemma och har busat med Molly och Wilma. Mamma kommer snart och hämtar Daisy så sover jag här. Har tagit bilder på sadeln och så men vet ej om det kommer gå att föra över. 
 
Kanske slänger in ett till inlägg sen.
 
- Felicia. (inte jag)
 
// Johanna'
 

bloggpaus endast för idag

tar en bloggpaus idag, för dagen kommer bara bestå av att packa och åka till handen en snabbis och fika. :)
 
Ses imorgon! :)
\jossasn

BackOnTrack.

Hallojsan! 
Jag Johanna har varit bort under gårdagen, då mobilen är på lagning och hade inget internet. Menmen, nu är det som det är och jag är tbx. Idag ska jag vara me Felicia vi ska dra till foderboden sedan vidare till Klippet. JAG LOVAR ATT TA BILD PÅ DEN NYA SADELN OCH TRÄNSET. Sen om jag köper något på foderboden så slänger jag ut bild på det åxo. Vi ska börja röra oss nu för bussen går om 45 minuter har massa saker att fixa innan det. 
Höres.

varit ute

Varit ute nu på kvällen, var först ute med julia w och vi satt och luffade i brandbergen, åt lite glass och drack cola, och pratade allmän skit. :) Träffade eddan vid kl åtta och vi satt ute tills klockan tio, gjorde inte så mycket. Köpte cola,chips och choklad. Så sitter här hemma vid datan och kollar på bloggar medans jag kollar på tv. :)
Softish! Imorgon ska jag och mamma antagligen åka till lyckås, och sen ska jag till haninge centrum på eftermiddagen och träffa några kompisar och min förra ridlärare.
 
Ska kolla på tv nu, så vi ses antagligen imorgon! :)
saknar när man red ärevarv på finaste <3
\jossan

Har inget internet.

Tjena. Jag har inget internet alls då min mobil är på lagning och internet inte funkar här hemma kaos men tur att man har jossan som bo loggar. Ska försöka uppdatera lite och hoppas på att jag hat internet tills imorgon. // Johanna'

jag måste ha detta

Detta ska jag köpa efter ridlägret till rajmik, fett snyyggt! Vad tyckerni? :)
 
\jossan

Elin har kommit

 

Godmorgon

Godmorgon på er, idag är det måndag som sagt. Åh, om man inte räknar med idag så är det bara 3 dagar kvar tills jag åker!! :D Ska bli grymt, sen när jag kommer hem så kommer jag blogga om ridlägret i olika delar typ '' dag 1 '' så det kommer bli 9 delar. :) Och sjukt mycket bilder\videos.
 
Iallafall, idag ska jag åka och köpa ett par nya skor, och sen så tar jag nog en sväng förbi skutan och hämtar min ridväst. Btw, ni är grymma på att besöka, 48 besökare på morgonen och vi har bara skrivit ett inlägg typ. Hihi! 111 besökare igår, grymt. :D
 
Vi hörs sen! :)
 
jag & celina på rrajmik och lydia :)
\jossan
 

idag:

Hejsvejs!
Idag ska jag va med Elin sedan ska hon sovaa här. Så det blir ju kul, vi ska inte till Klippet idag utan han får stå. Vi ska åka till Länna (Meida Markt) och lämna in min lur på lagning. sen hittar vi nog på något. Det blir trevligt. Bloggar mer sen när jag vet, btw, hon är här vid 20 minuter i 12. 

NATTER.

Sista inlägget för mig då. Imorgon har jag planer men bloggar när jag vaknar imorogn. 
 
// Johanna'

UNDERBARA BLOGGLÄSARE!

ÅHHH! Så underbara ni är! Vi har haft denna blogg i ca 2 veckor och JUST NU kom vi upp i hela 100 BESÖKARE! Ni är heeelt underbara som håller våran blogg vid liv och gör oss mer sugna på att blogga. 
 
- Gammal fin skutanhäst som jag fastnade för när jag red där.. Fabbe. 
 
vad tycker ni om bloggen? Något vi kan förbättra? Skriva mer om? o.s.v.
 
// Johanna'

Gnatter

Sista inlägget för mig, är hemma nu och sitter och kollar på fotbolls EM med mami. Mysigt :)
Imorgon ska jag till stranden eller stallet och hämta min ridväst. Vi får se vad som händer :)
\jossan

FRÅGESTUND.

Klart att Johanna fixar en snygg bild till frågestunden, grym jag är. Hihi.
 
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN.
 
/ Johanna och Jossan'

mål med rajmik 2012-2013

* Vara med på varenda tävling = erfarenhet
* placera mig etta i minst en tävling
* Ta mycket privatlektioner i dressyren
* Va med på alla aktiviteter som vanligt = MINNEN
* Hoppa 80 banor med lätthet i omhoppning untzuntz
 
\jossan

Röd outfit.

 
 
HISS ELLER DISS??
 
/ Johanna'

KÄRLEK TILL BLOGGEN.

Johanna are home, 
 
Hejsan svejsan, nu är jag hemma efter en lååång dag. Har köpt ett nytt träns skit fint och passade perfekt! Love it! Glömde att ta bild men lägger upp en sedan. Ska fixa lite roliga inlägg och sådär till er. Men idag mötte jag upp Frida så åkte vi till Klippet, han ömmar på ryggen så låter han vila imorgon sen i övermorgon får det bli tömmkörning. Idag gjorde jag inte mycket i stallet skrittade lite och så. 
 
Grym designe haaaa? JAG HISSAR, VAD TYCKER NI? HISS ELLER DISS? 
 
- Den där SKA bli MIN.
 
HISS/DISS??
 
// Johanna'

limegrön outfit

Hiss eller diss?
\jossan

kärlek

Älskar våran nya header, glöm inte att följa oss på bloglovin när den kommer upp här på bloggen! :)
Vad tycker ni, hiss\diss? JAG HISSAR!! :D
 
\jossan

lär känna mig haha..

Häst\ponny
bada\duscha
\mat
Ridläger\ridskola
Dressyr\Hoppning
Bocka\Stegra
* jag hatar dryga hästmänniskor
* jag är född 1999
* bara tävlat fjordingar, fandango,rajmik,brisk
* har ingen favoritblogg, men har en blogg jag läser VÄLDIGT ofta
* Älskar pigga hästar
* Blir bara irriterad på sega hästar
* jag kommer bli ridlärare i  höst, hoppning varje lektion ellääh? ..
\jossan
 

Frågestund

Frågestund till både jossan & johanna. Fråga vad ni vill!
Vi avslutar frågestunden på onsdag! :D
 
\decemberryttarna
 

ponnyprakt

Åh älskar vissa saker från ponnyprakt, man kan ju göra värsta outfitsarna. Vad tycker ni om dom? Hiss\Diss
Vissa saker är ju bara för mycket!
\jossan

home

Hej, har sovit hos johanna hela helgen. Soft! :) Idag mådde jag illa på morgonen så åkte hem efter frukosten och nu är jag hemma hos mormor. Sitter och längtar tills fredag, taffsnäs! :D Så jävla taggad! Har suttit hära vid datan och kollat på facebook och sådära, och så var mormor iväg och skulle handla. Gissa vad hon kommer hem med, en skitsöt klänning! Den är grön från märkes etriel. Sjukt snygg :)
har inga bilder på denna datorn, så ni får en random bild på jw i stallet :)
\jossan
ha

Hålla statistiken uppe locaaaas.

Hola locaaaas! 
 
Jossan drog hem för ca en timme sedan för hon mådde typ inte bra, så snart kommer Frida hit och vi ska dra in till stan. Vi ska hämta upp mitt träns. Sedan rör vi oss mot stallet. Tror Frida ska provrida lite beroende på hur Klippet är idag. Han har haft någon tjurdag här nu. För han kommit ut på sommarbete och så. Men tror han håller sig hyfsat lugn idag. Efter stallet så vet jag inte vad som händer ska höra lite med Frida och se vad som händer. Hoppas Jossan kommer slänga in något inlägg snart. 
 
 
// Johanna'

från oss.

hejsan. 
Jossan kom hem till mig strax efter att vi hade bloggat förra gången. Så vi gjorde väll inte så mycket, btw har jag köpt mig en ny sadel. (pga att den förra som jag köpte inte satt bra). Men nu ska jag sluta skriva från min sida haha.
 
Aja, vi har varit ute lite, åkte till trollbäcken. Men fans dock inte mycket att hitta på där, mrn väntade på bussen i 1 timma. Sen kom vi hem fixade mat. Nu sitter vi här framför datorn med chips och dipp. Imorgon drar vi oss in mot stan vid 1 tiden. Ska hämta en träns som jag ska köpa. Lägger upp bilder sen. ( Jag Johanna ska köpa tränset).
Sen drar vi oss mot stallet och rider lilla pållen.
 
 


RSS 2.0