min dag

hej, var hos klippet idag forever alone för johanna mådde dåligt i morse och nu ringde hon mig nyss och undra om vi kunde hitta på något, vi får väl se hur det blir:)  Nu ska jag äta så vi hörs ! :)
\jossan

Sjuklingen.

Hejhej, Johanna här.
Sjuk idag så bara legat hemma och så. Jossan drog till Klippet och tog in honom och borstade och tog av täcket. Just nu kolla jag på tv. Men får panik av att sitta inne en hel dag och börjar känna mig bättre. Ska höra med Jossan vad hon gör nu. Bloggar mer senare om hur det blir av denna dag.
- Grällsta 2011. Jag saknar dig så äckligt mycket. Hazena. vi ses om ett år. 

Vinnaren är...

http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/ http://emmacsendes.blogg.se/
 
KOLLA IN HENNES BLOGG!!
 
/DR'

spelnördar

Johanna sitter och spelar sims medans jag sitter här och spelar på spela.se :) Sociala!
Sen ska vi äta och ha det Trevligt trevligt :) 
jag och fandango :) 
 
\jossan

Johanna/Jossan.

Hejsan! 
Jossan och Johanna här! Vi har varit nere på berget vid mig och badat nu. Nu ska Jossan skriva våran ''händelse'' hahahahahhahaah. :)
 
Kolla vi var på berget och skulle hoppa i så vi räknade till tio, och jag hoppade inte i så johanna drog ner mig i mina ben samtidigt som hon hoppade i. Blev skiträdd, sen hoppade hennes hund i vattnet så hennes koppel fastnade runt min mage och hals. Sen började Johanna skrika att hunden drunknade. och jag typ stryptes. HAHAHAHAH. 
 
// Decemberryttarna.

bloglovin.

Följ min blogg med Bloglovin

Johanna.

Hejsan svejsan.
 
Idag har jag haft fullt upp och inte hunnit blogga. Imorse åkte jag till Jordbro och träffad ene kompis och var där i typ 2 timmar. sen skulle jag åka till brb för att möta upp Jossan. Men åkte för låpngt och kmom då till ica maxi. Men åkte sedan tbx till brb. Så Jossan åt typ där sen åkte vi vidare hem till mig. Och nu är vi här och ska nog dra ner till stranden vid mig och bada.
 
 
 // Johanna '

hiss eller diss?

vad tycker ni om detta träns, hiss eller diss? Hissar det för man kan ha en jättefin outfit med limegrönt och jag har ju limegrönt shabrak till rajmik, så kanske köper tränset. :D
 
\jossan

En bra nyhet

En bra nyhet är att rajmik kommer tillbaks efter sommaren, så ni kommer få fett mycket hästuppdatering om ridpass,tävlingar osv. :) KLASS!! Är fett glad :D
Jadu, hästen kan ju iallafall hoppa :) Gissa höjden, om ni inte är lata på att kommentera. :) Vinnaren vinner länk.
Fotograf: Cassandra ek www.caassaandraek.blogg.se !
\jossan

slagga hos johanna today

Godmorgon, skulle igentligen till skutan idag men var fett trött och sovde istället haha, latis! :) Nerå, men ska sova hos johanna idag, och väntar på henne just nu. OMG hon är fett seg! Hon ringde mig typ halv elva eller något nu är den tjugo i tolv! Aja, ska äta på donken idag tror jag, är fett sugen på mat. HAHA, tjooockis :D
Hejdå, ska göra lite tidinställda :)
\jossan

Drog aldrig ut.

Nej. beslutade mig för att inte tagga ut. Pallade verkligen inte, så stannade hemma. Åt pizza med mamma, gick en låååång promenad med min vovve. Och mys hemma bara. Imorgon får jag sova lääänge. Men säger godnatt för mig tror jag. Kanske uppdaterar ett inlägg till. 
 
- Bild från promenaden, sötisen. 
 
// Johanna'

skrev fel i förra inlägget.

HAHA, skrev fel i förra inlägget och jag har nte lust att ändra, men ska inte träffa Sanna imorgon utan på söndag, har inga planer för imorgon.
 
/ Johanna''

Johanna levererar.

Hejsan svejsan! 
Har varit i stallet idag, sov hos Linda igår. Så därför kunde jag inte blogga, vi var ute en sväng sen hem och koll matchen, och äta solrosfrön. Jag vaknade kl 9 imorsen p.g.a att Linda skulle till läkarn med sin mamma, så då drog jag till stallet. Och var där till kl 1, så kom hem för ett litet tag sen. Ska nog ut och träffa några kompisar vid kl 6. Sen vet jag inte vad som händer. Men tror jag sover hemma inatt, imorgon ska jag iaf träffa Sanna. Kanske sover hos henne ikväll, vem vet. Ska dock inte till stallet imorgon. Medryttaren rider imorogn. Häääärligt. 
 
Just nu, sliten brud.
 
// Johanna''

Svar på kommentar:

anonym

Eran blogg är bäst! Läser den 24\7 xDD

Johanna svarar: Åhh, vad gulligt, tack tack :).


Fem sanningar

* Jag har fobi mot medicin eller är fett rädd att ta dom. :(
* Jag älskar kattungar.
* Jag älskar att bada i havet\sjön.
* Har varit hopprädd, men inte längre.
* Just nu är jag fett orolig om jag har förlite saker i min ryktlåda t taffsnäs, ryktborste+skrapa,rotborste,magicbrush,hovkrats,piggborste,pannborste?
 
\jossan
 

go'morron!

Godmorgon på er! :) Har chattat meed hon som håller på med våran header och den kommer upp inom snart. :) Har blivit ''frisk'' eller har inte ont någon stans eller så. Och äter min medicin som jag ska, duuktig tjej! :) Imorgon är sista dagen jag äter medicin untzuntz! :)
Idag ska jag till mormor för jag har mina mediciner där, stannar där hela dagen. Igår på kvällen så cyklade jag och min moster  till icamaxi och handlade onsdagsmys eller vad man ska säga, de va ju fotboll på tv. :) Vi köpte cupcakes,singoalla,chips&dip & lösgodis. Och vi hade läsk hemma, tjockisar? Yes. HAHA, såklart åt vi inte upp allt. Vet inte varför men jag börjar äta fett lite?!?!?! Jag är ju världens största matmonster annars. Ouupsi! Jaja, känner att detta inlägg blev lite väl efterblivet. Men vi höörs sen okej, ja de gör vi :)
\jossan
första ''uppvisningen\tävlingen'' <3
 

Mycket bra!

Igår var ni mycket duktiga och besökte då våran statestik har legat nere eftersom vi inte bloggat, hihi busigt! :D
\Decemberryttarna

Nästa veckas planer

Måndag: Chillpill
Tisdag: Börjar packa
Onsdag: Stallet och hämtar sakerna.
Torsdag: packar klart och försöker sova!
Fredag: TAFFSNÄS BITCHES!!!!!!! :D :D :D :D :D
lördag : Taffsnäääääääääääs
Taffsnäs på söndag oxå och i 9 dagar.
 
Så jävla taggad!! :D <3 <3
Medans alla andra kommer sitta hemma och ruttna på samma gamla  skutan och så är jag på taffsnäs, såååååå glad att få se rajmik igen. Ska bomba med bilder så ni har något att se när jag kommer hem. :D
 
\jossan :D

tråktråk

Hej, idag har jag inte gjort så mycket, bara kollat på tv och suttit vid datan och aa. :) Ska äta middag snart, köttfärssås & spagetti love it! Sen ska jag kolla på fotbolls em, portugal-spanien vilka kommer vinna? portugal såklart, ronaldo spelar dära. :) HAHA, buusigt.
 
Har fett tråkigt, kommentera era bloggar så jag har något att läsa! :)
\jossan
 
Saknar snön lite.. <3

Snart stallet.

Vaknade för 30 minuter sendan. Idag kommer medryttarens mamma och hämtar mig kl 12. Sen ska hon rida. Jag ska vara med henne i stallet för att det är första dagen hon är medryttare och jag ska visa lite olika saker. Det blir skoj. Efter stallet har jag inga planer men kommer väll hitta på något att göra. Måste bara hem imellan och kolla till hunden så kan jag slänga in ett inlägg om vad som händer senare idag. 
 
- Miss you. Grällsta. Hazena. Livet. Nästa år kommer jag och Klippet! 
 
// Johanna'

idag:

Idag har jag ju varit med Hanna, vi fixade oss åt, och sedan drog mot Handen och sedan tog vi pendeln mot tc. Men dock så gick jag av i Älvsjö och började röra mig mot Hööks. Bilder och lista på vad jag köpt har ni fått i ett inlägg. var klar på Hööks vid 7. Så åkte mamma och jag till stallet och var där. Jag red, och mamma satt och kolla på. Kom därifrån strax efter 11 och åkte hem och åt. Ska upp vid 11 imorgon för kl 12 kommer min medryttares mamma att hämta mig här hemma så åker jag och medryttaren Caroline till stallet och hon ska rida. 
 
 
// Johanna''

Nya inköp.

 
- AntiBit, till hans täcken. 119:-
 
 
-Sadelgjordsskydd. 99:-.
 
-Nosrem, 50:-
  
- Ridbyxa, skitsnygga, rosa, vita, och gråa. Looove it. 729:-, från Hööks.
-Ridbyxan.
 
Cheap Monday jeans 400:-, från WeekDay.
  
- Cheap Monday jeansen.
- Regntäcke med hals 779:-
 
- Sadel, CH SIGMUND 4999:-
 
+ att jag har köpt en gelpadd och en röd skit snygg rid jacka/tröja. Lägger upp bilder på dom imorgon. 
 
// Johanna'
 
 

tjenare

Hejhej allihopa, idag så vaknade jag runt 11 och tog medicinen + åt frukost. Sen var jag hemma själv och kollade på tv och satt på datan, åt lunch vid 2 och åkte till ica maxi och handlade med mormor, köpte även minhäst tidning. Älskar den! :D Så nu sitter jag här vid datan igen och ska snart äta middag. Korvsoppa untzuntz :D
 
old
 
\jossan

grejer som har hänt under bloggpausen

Var på sjukhuset och fick medicin mot min urininfektion, dom 2 första dagarna var det ett helvete att ta dom men nu har jag kommit på bästa tricket. :D
 
Var på grönan igår med juliak,liv,erica fett kul. Men de kunde varit roligare för mådde lite illa och sådära. Ska dit igen så aa. :)
 
Sovit hos min mormor 2 nätter & idag blir det 3dje :)
 
Gamla tider då man inte hade smak på ridkläder haha, nerå. Men dom allrabästa tiderna på skutan. <3
 
\jossan

diss

Har ''bloggpaus'' tills torsdag. Men bloggar lite lite när jag har lust! :D
 
Dissar att ha lädergrimma till sin häst om man ska ha en snygg grimma, visst lädergrimmor är bäst om hästen fastnar så kan man bara skära av dom, men inte till att bara ha. Dock finns det en fin lädergrimma.
Vad tycker ni, är det snyggast med vanlig grimma eller läder?
 
Gillar bara lädergrimmor med bling på!
\jossan

Hanna har kommit.

Tja, tja.
Nu har Hanna kommit hit. Gick ner mot bussen och mötte upp henne i det här äckliga vädret. Vi vet inte vad vi ska göra idag. Just nu håller Hanna på att fixa en toast till sig sälv. Sen ska vi fixa oss och hitta på något att göra. Men ni får ha det så bra så uppdaterar jag er innan jag går eller ikväll när jag kommit hem från stallet.
 
 
/Johanna'

Godmorgon.

Hejsan! 
Sitter just nu och äter en toast i tv soffan med datorn framför mig. Hanna är här om ca 5-10 minuter. Så ska vi båda fixa oss och sen hittar vi väll på något. Idag ska jag till hööks vid 5 tiden. Sen till stallet efter det. Det blir en överraskning för er vad jag kommer hem med från hööks. 
Bye!
 
- Klippet. Finaste.

5 saker ni inte visste om mig.

  • Jag har FOBI för bäversvansar.
  • Cola är det bästa jag vet.
  • Jag har inte träffat/haft kontakt med min pappa på ett år.
  • Jag har en syster som är 27 år och har 3 barn.
  • Jag har otroligt dåligt självförtroende, även fast det inte märks. 
- me, myself & I.

BTW.

Tänkte bara informera lite om designen och så. Den är påväg och blir klar denna vecka! 

me.

hejsan, Johanna här som vanligt då. 
Vet inte vad som hänt med Jossan men vet att hon är sjuk och så. Hoppas hon blir frisk och kan komma igång med bloggandet igen. Aja, blir sååå irriterad på blogg.se appen. Den fuckar ur, och det leder till att jag fuckar ur. Men man får väll hoppas på att dom kan ta tag i det och fixa den så jag kan ge er mer bloggning från min sida. Jag har firat midsommar i Finnhamn som ni vet. Bilder har jag på kameran och dom kommer upp i ett inlägg imorgon. Idag har hovslagaren varit i stallet, Klippet fick nya skor och jag var i stallet vid 7 imorse. Så lite trött börjar man väll bli. Just nu sitter jag vid datorn i sängen och myser och kollar på tv. Blir upp kl 9 imorgon, ska träffa min otroligt saknade vän Hanna. Sen så drar vi antagligen till stallet. Och då får nog Daisy (hunden) vara med oss imorgon.
 
Oj, nu blev inlägget otroligt långt.
 
- Hittad en gammal egobild på Hanna. Hihi.
 
/ Johanna'

.

Nu är jag här igen, vid datorn på Finnnhamn. Idag har jag varit ute och gått runt ön i två timmar. Lata jag.. Men senare ikväll blir det grillning med vänner och familj. Eller så kommer vi sätta oss på resturangen. Imorgon kommer jag åka hem, båten går vid 12:25. Är väll hemma vid fyra någongång. Så ska jag iväg till stallet, rida Klippet. Så uppdaterar väll er imorgon kväll då. På måndag kommer hovslagren så då blir det upp tidigt och vara i stallet halv 8.
 
/Johanna'

bloggpaus

tar en bloggpaus nu, pga att jag är sjuk. Är tillbaks inom kort med mer inlägg & roligare
\jossan

Finnhamn.

Hejsan.
Är på Finnhamn under midsommar. Kom hit igår, och stannar tills på söndag. Hittade nyss en dator inne på vandrarhemmet. Haha, det är ju bra. Kommer kanske kunna uppdatera mer. Jag köpte ett  nytt pannband och ett regntäcke med hals till Klippet. Kommer upp bilder när jag kommer hem. Så jag ska inte blogga mer nu.

// Johanna'
 

14 dagar kvar <3

Till taffsnäs, är fett taggad!!
 
\jossan

åh fml

Gomorron! Har urininfektion så måste dricka skitmycket. Annars kan jag ej åka till taffsnäs utan måste bo på sjukhus i två veckor, tack vare brandbergsbadet. Skit mycket bakterier! Så bara bada i sjö & hav i sommar för mig då. Jättekul, not! Johanna kunde inte blogga igår pga hennes iphone eller något sånt. Pallade inte läsa hela smset haha.
 
\jossan

sjukling

Hej, är sjuk och har fått äta medicin. Skulle igentligen åka till sjukhuset men mamma skulle jobba och sådära. Men har haft skitont i magen och har spytt lite. Ieu! Måste bli frisk tills på måndag, för då ska jag till grönan och sen ska jag till taffsnäs om någon vecka eller så. :(
 
Igår så var jag i brandbergsbadet med julia & julia som bloggar på TR. Var där från 11-14´30 typ och så gick jag och keto hem till henne och så duschade jag där och kollade sen på hannah monthana eller hur hon stavas haha, skulle varit enklare om hon stavades såhär '' hanna montana'' . Sen så gick vi ut och gick till grillen och åt. Dom åt kebab & pommes & jag åt hamburgare. Skitgott! Så bloggade inte igår för jag hade inte ork eller lust, och världens solbränna. Buhu :(
Bild från igår :)
\jossan
 

teest

Nämn en häst du:

Stegrat med:
Lydia
Bockat med: Rajmik
Ramlat av: Rajmik
Galopperat barbacka över en sommaräng med: Brisk
Hoppat 70 cm med: Rajmik
Ridit i hagen: Rajmik,
Haft på ridläger: Rajmik & silver dream
Galopperat över ett snöklätt fält med: Brisk
Longerat: Kemir
Ridit ut ensam på: Brisk
Ridit in: -
Duschat: Rajmik
Förlorat: Brisk,kemir
Badat med: Snart rajmik :)
Blivit illa sparkad av: -
Blivit biten av: bento & queen
Skenat med: bento
Ramlat av från på ett hinder: charming curt & rajmik
Hoppat högst med (häst): 70 cm walia
Hoppat högst med (ponny): 95-90 cm rajmik
Tävlat hoppning med: rajmik
Tävlat dressyr med: rajmik
Inte tycker om: -
Bäst: rajmik <3
Största hästen du ridit: walia tror jag? haha
\jossan

Förlåt för dålig bloggning från min sida.

Hejsan!
Igår: Igår kunde jag inte blogga pga att jag inte kom in på blogg.se appen från mobilen.. Det är något knas med den men hoppas det löser sig då jag bloggar väldigt mycker från mobilen.. Men iaf, igår var jag på Grönan med Olivia, hade det skoj, träffade några komisar där åxo. Men har ju inte så mycket mer att säga om det. Klippet hade vila igår så vi drog in till grönan vid tre. Och drog sedan hem vid 11. Men var dock inte hemma förens halv ett
 
Idag: Idag har jag varit i stallet, vaknade vid 10 och började fixa mig och rörde mig sedan mot stallet. Frida följde med och fotade så mötte upp henne i Handen sen tog vi bussen mot stallet. Jag jobbade med klippet på en volt över två bommar, i trav. Då han gärna vill springa över bommarna. Såg ut såhär: 
Dom röda är då två bommar.
.Var klar i stallet vid 4 och var hemma kvart i 5. Just nu håller familjen på att grilla och ska väll äta snart och sedan rör mamma, jag, och hunden oss mot en hästloppis. Kul att kolla lite. Men hör väll av mig om det blir några nya inköp.
 
Bilder kommer upp från dagens ridning när jag fått bilderna från frida.
 
/ Johanna'

går och tar ett dopp

hej på er. igår så var jag i stallet och det kom en ny minishettis, skitsööt! Ett sto som heter teddie, wtf. Ska till brandbergsbadet nu med juliorna, och johanna kunde ej blogga igår pga att hon var på grönan. och jag var i stallet och var fett trött efter. :)

Listek
\jossan

ska köpas in nästa gång på hööks


Och ett par skit snygga sporrar som inte finns på hööks hemsida. :)
\Jossan

stressaad

Godmorogn på er alla, ska till stallet nu med julia och julia. Är fett stressad för att vi ska mötas halv nio. Bloggar mer sen, älskar det nya sättet att blogga på de är fett enkelt! :D
Vad tycker ni? Hiss\diss?
\jossan

världens finaste allrabästavän


man vet inte vad man har innan man förlorat det. <3
\Jossan

Tjeennare, dom har ändrat heeela blogg.se. så jag blir fett förvirrad. Aja, idag har jag varit med Felicia eftersom jag sov hos henne då vi kvällsfodrade igår. På morgonen åkte vi till veterinären och min vovve fick en tratt. Jag mötte upp Olivia och hon följde med till stallet och nu har vi käkat och så. Ska troligtvis kolla på någon film och så, imorgon kanske vi drar till grönan efter eller innan stallet. Klippet kommer att stå torsdag-söndag då jag åker iväg till Finnhamn och firar midsommar. Men idag blev det markarbete med lite travbommar och galopp på volt (då han gillar att rusa i galoppen). Fick nog dom bästa galopperna någonsin på honom idag. Riktigt lyckat ridpass.

- Min lilla vovve. 

veckoplanering

Måndag: -
Tisdag: Stallet
Onsdag: ut och springa & inget planerat.
Torsdag: vara med ketoo?
Fredag: Grönaaaan ?! ¨
Lördag: Grööönaan?!
Söndag: no planering !
\jossan

hemma hos keto

Hej på er, vaknade vid elva och drog till stallet vid tolv, gick runt lite där och sen så spelade jag och några till fotboll, hände inte så mycket, och min data är sönder så aa.
Igår sov keto hemma hos mig och vi åt chips,dip,läsk,naturgodis och kollade på high school musical 1 & 3 :) Kulkul!
Imorgon ska jag till stallet och hjälpa till på ridlägrerna och sådära. Kulkuligt.. :)
om två veckor och 4 dagar <3
\jossan

.

Tjenixen alla bloggläsare! Vaknade hemma hos Felicia av att mamma ringde. Vi försov oss och fick största paniken, vi slängde på oss kläder och började röra oss ner mot pendeln. Vi ska vara hos veterinären kl 11:30 så vi ringde hennes morfar som ska köra oss kl 11 från mig. Nu sitter vi på bussen på väg hem till mig. Så hemma hos mig slänger vi i oss något att äta och hämtar hunden. Sen bär det av mot veterinären och sen vidare mot stallet.

//J'

Michelle på verona och jag på klippet på sista uteritten innan han blev min. :)


Fler bilder från idag:


Johanna.

Hejsan, idag har jag varit på Kalvsvik, och Fors gård. Det blev skrittarbete för mig och Klippet idag, Felicia var med och fotograferade oss med min kamera. Sedan rörde vi oss vidare till hennes häst på Fors, där jag fotade henne och hennes islandshäst. Trevligt, men annars har vi inte gjort så mycket, konstigt väder idag. Imorgon drar vi oss mot veterinären med min lilla vovve. Ska kolla upp hennes sår, då hon kliar sig väldigt mycket. Ni ska få lite bilder från idag:
-Felicia och tivy.
- Jag och Klippet. Red dock ett ridpass i ridhuset, men inga bra bilder där inne.
//J'

varit och shoppat

Hej alla bloggläsare! :) Idag åkte jag vid halv tolv med julia och angelina och mormor till hööks, hittade fina saker och ska dit nästa vecka med keto och köpa 3 saker. :) Och sen så åt vi på donken, och var och passade hennes systerson och imorgon ska vi till skutan. Och troligtvis träffa lite störda, men aja. Julia ska slagga här i natt och vi ska hyra film, köpa fett mycket godis & chips och mycket mer. Sen så ska vi göra lite busiga saker. :)

\Jossan

Godermorgon.

Idag ska jag till stallet i det här skitvädret. Och så ska jag till Lillhästen och kolla på en ny sadel. Vaknade för typ en timma sedan. Ska nog börja fixa mig lite nu. Bloggar mer sen.
- Gammal bild på mig och Felicia när jag var medryttare på en islänning på Tyresta.
//J'

skitväder -.-

Godmorgon på er. :) Idag ska jag till hööks och handlar lite antar att keto oxå ska med för vi ska fira 7 år tillsammans idag och det går ju inte direkt att göra så mycket när det är skitväder. Men vi ska nog hitta på något. Jepp, har inte så mycket att uppdatera om men bloggar senare. :)


\jossan

VILL HA NU.


Ska försöka hitta nån bra film att kolla på.. Men hittar ingen, har köpt naurgodis. (Y) Säger godnatt för mig.

stallet.

Sant så som Jossan skriver, har varit i stallet heeela dagen. Imorse åkte jag då till mitt stall, (kalvsvik) där klippet står. Hoppade lite, senare åkte jag och Felicia iväg till hennes hästs stall. Duschade bara av henne sen var det bråttom iväg till nästa stall. Lyckeby, då Felicia kollade på en stallplats där. Så nu kom vi nyss hem och Felicia sover här inatt. Kanske åker och köper lite gott eller bara drar ut en sväng. Men bloggar mer senare.
//J'

Chillat

Hej bloggen, johanna bloggar inte för att hon är i stallet, så jag åkte till stallet en liten sväng idag och åkte hem efter en timma igen. Skit tråkigt var det, så va sur hela dagen och gick till ica och köpte chips, läsk och bullar och har kollat på film. Råkade ta sönder skärmen på min data så ni kommer få jätte lite uppdatering från min sida för jag lånar mammas data. Imorgon ska jag till hööks snabbt och handla, sen så ska jag fira 7 årsdag med världens finaste bästis.
Bloggar senare, är på fett dåligt humör.


 \jossan

Hiss!


Hissar denna från hööks, då jag hatar ryktlådor + att den är snygg & man får plats med mycket i! :)

Vad tycker ni Hiss\Diss?

\Jossan


rajmik <3


\jossan

Godmorgon

Godmorgon bloggen, har precis ätit frukost och idag har jag inga planer. Ska nog till stallet en sväng, eller åker och shoppar lite. Vissa av er kanske undrar varför jag inte bloggar om rajmik är för att han är inte min och han är just nu på taffsnäs på sommarbete & ridläger. :)

Ska snacka med mamma om en sak oxå, så bloggningen kommer bli mycket roligare i höst!

\Jossan

Sommarens planer

Juni :
Stallet, kompisar, bada & sola !
Juli :
Taffsnääs! Grönan grönan untz untz !!
Augusti:
Rajmik, gröönan ofc, och heemliiiis!


\Jossan


.

Är hos Felicia nu, vi var ute lite, gick till Konsum. Handlade lite gott, sitter nu framför TVn och ska snart kolla på en skräckis. Kanske slänger upp ett inlägg senare, annars säger väll jag godnatt för mig idag.

// J


Gissa vad jag fått hem ?!


\Jossan


hemma

Tjenare bloggen, designen kommer upp snart för er som undrar :)
Gick ut med iman, en av mina allrabästavänner, vi var med dejan och lucas och nasim. Gjorde inte så mycket, snackade mycket. Imorgon har jag inga planer, kanske drar till skutan. Annars så stannar jag väl hemma och uppdaterar er :) Ska föra in lite bilder nu till datan. Så bloggar nog senare.


Jag och walia :)

\Jossan


svar till anonym

Anonym om Jossan & rajmik:
Något du borde börja med är att byta det där hemska bettet..
Svar: Eftersom du antagligen inte känner hästen så borde du inte bry dig? Du har nog inte ridit honom, så du vet väl inte hur han är. Btw skriv ditt namn nästa gång :)

\Jossan

Ändrade planer

Hej igen Johanna här! Ändrade planer inför kvällen, just nu sitter jag på bussen på väg mot vh. Så ska jag träffa Felicia. Sen blir det så att jag slaggar hos henne. Imorgon blir det stallet. Ska hoppa så bilder kommer ni nog att få.

// J


utgång

Hej på er kära bloggläsare :)
Igår så var jag hos klippet med johanna, och slaggade hos henne. Och idag åkte vi till stallet ( kalsvik ) och kom hem nyss ca 17.00 och nu så ska jag ut med Iman och de är därför jag skriver så kort men ni får en bild på världens finaste så länge :)


överfin ponny :)

Johanna.

Hejhej, jag här. Designen håller på att fixas och kommer komma upp någon dag snart hoppas jag. Idag har jag och Jossan varit i stallet hela dagen, är sjukt trött just nu. Men det var kul, och en tjej som heter Caroline var och provred (söker medryttare). Så det gick bra och anatar att hon blir medryttare. Kul, senare ska vi grilla med familj bara. Så det blir mysigt, hoppas alla kommer gillar våran blogg och fortsätta läsa och följa oss och vårat liv.
// J

Jossan & rajmik

Hej mitt namn är josephine grönholm kallas jossan. Jag är 13 år i december (2012). Jag bor i haninge, på fritiden så är jag i stallet,rider,tävlar! :) Älskar hoppning, har hoppat 90 cm med min favoritponny rajmik som ni kan läsa om nedan!
 
Rajmik är en fjording från taffsnäs, han har en grym personlighet. Han är busig och matvrak, haha :)
Rajmik är av den nätta modellen av fjordingen, och har gått fjordsm. Så han är vääldigt fin i dressyren, men tycker om hoppning oxå. Han är pigg och glad, kan få för sig att bocka när han tycker det är JÄTTE kul! På sommrarna är han på taffsnäs, och ska dit på ridläger i sommar så får träffa han då. Skutan har hyrt in honom från augusti 2011 till juni 2012. Och skutan ska hyra honom efter sommar oxå. Då får ni läsa om oss! När vi tränar och tävlar. :)
Hoppas att ni gillar bloggen, och kom gärna med synpunkter! :)
 
\Jossan
 

Johanna & Klippet.

Hejsan!
Johanna heter jag och ska starta denna blogg tillsamans men Jossan.
Jag kommer mest skriva om mig och min häst Smashing Klipp. (Klippet)
Presentation om mig, Johanna Eid: Ah, vad ska man börja med då. Jag är en tjej på snart 15 år som lever livet med mina kompisar om min häst. För det mesta ser man mig i stallet, annars tillsamans med mina underbara vänner. Jag bor i stockholm med min mamma och storebror. Har åxo en hund som heter Daisy, som säkert kommer komma upp här i bloggen någon gång.
Presentation om Klippet: Allt mellan mig och Klippet började på skutan för ca ett halv år sedan. Innan jag köpte honom red jag på skutans gård. Där klippet stog, jag blev helt fast för den lilla raketen. Så tiden gick och jag red honom mer och mer, sen började sommaren närma sig och Klippet skulle hyras ut. Så varför inte ta chansen och fråga mamma om jag fick hyra honom. Fick då ett tveksamt och lång tänkt ja. Sedan fick jag ett samtal från skutan att Klippet måste säljas. Och nu står jag här med Klippet, och är väldens lyckligaste!
Klippet är en underbar och snäll men ändå pigg häst. Han är en gammal travare som dragit in över 3 miljoner kronor på travet. Innan han stog på skutan gick han på travet, men behöver nu koppla av lite och stå privat. Vad jag själv ser så mår han otroligt bra nu. Klippet är 162, och är född 2002.
Men nu ska jag nog säga tack för mig, skulle kunna skriva en otroligt lång text. Men ni kommer höra mycket mer av oss och hur både han som häst och jag som ryttare utvecklas under denna tid jag har med honom.
// J

Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0